Elő-költészetnapi Késelés Villával – Nagy Kata és Korpa Tamás estje

A Késelés Villával újraindult irodalmi beszélgetéssorozat április 8-i alkalmán a két fiatal-írószervezeti elnököt látja vendégül Csete Soma és Vida Kamilla a Nyitott Műhelyben 17 órától.

A Késelés Villával újraindult irodalmi beszélgetéssorozat április 8-i alkalmán a két fiatal-írószervezeti elnököt látja vendégül Csete Soma és Vida Kamilla a Nyitott Műhelyben 17 órától. A felolvasást és beszélgetést követően pedig az országgyűlési képviselői választásokra való tekintettel nagy vetítővászonnal, közös eredményváróval folytatódik az este!

Tíz év után, decemberben indult újra a Késelés Villával irodalmi beszélgetéssorozat. Az András László és Babiczky Tibor által hagyott örökségre forrásként tekint az új évad is, de a műsor szerkesztői meg is újították valamelyest a Késelés arculatát. A beszélgetések például felfoghatók „ősbemutatókként” is, hisz a meghívott vendégek minden alkalommal felolvasnak egy olyan szöveget is, amely még nem jelent meg semmilyen felületen.

Április 8-án a választásokra való tekintettel az est rendhagyó módon 17 órakor kezdődik, majd ezután Korpa Tamás és Nagy Kata társaságában hatalmas vetítővászonnal várhatjuk közösen az eredményeket.

Facebook-esemény.