Egymondatok a Gömbhalmazon belülről

Szerintem a Gömbhalmaz — úgy is, mint a csoport tagjainak, mint gömböknek a közös halmaza — központja egyértelműen a Műút folyóirat. A Gömbhalmaz számomra azt jelenti, hogy mind ugyaninnen indultunk. (Stermeczky Zsolt Gábor)

A Gömbhalmaz olyan, mintha egy törzshely lenne.
(Biró Krisztián)

Leszek sznob: a skolasztikus filozófia szerint a mag virtuálisan magában hordozza a fát, melyhez az aktualizáció során jut el — a Gömbhalmaz számomra ez a folyamat.
(Borda Réka)

versek + barátok + sör = Gömbi
(Filó Mariann)

A Gömbhalmaz egy olyan rizomatikus valami, ahol mindig szabad véleményt kérni, és amihez fájna nem hazatérni (főleg mert itt láttam először, hogy milyen, amikor az ember magánélete és az írói törekvései összetalálkoznak).
(Kozma Leila)

A Gömbhalmaz egy elrugaszkodás, egy világnézet, egy kritikus filter a szemem elé.
(Kustos Júlia)

Nekem a Gömbhalmaz a barátaimat jelképezi, akik verseket írnak, és ezért inkább letagadom őket.
(Luterán Lajos)

A Gömbhalmaz egy olyan hely, ahol egyszerre lehetek egyedül a gondolataimmal és együtt még 12 számomra kedves emberrel.
(Nagy Kalliopé Mária)

A Gömbhalmaz nekem az, hogy szép emberek írnak szép verseket. Aztán felolvassák őket.
(Pintér Kitti)

A Gömbhalmaz: azok a távoli rokonok, akiket kedvelek.
(Polák Péter)

Számomra a Gömbhalmaz egy jó társaság, akikről néha nehezen tudom eldönteni, hogy büszke vagyok rájuk, vagy csak irigy, mert ennyire jól írnak. Szóval megtisztelő, hogy a részese lehetek.
(Sára Gergely)

Szerintem a Gömbhalmaz — úgy is, mint a csoport tagjainak, mint gömböknek a közös halmaza — központja egyértelműen a Műút folyóirat. A Gömbhalmaz számomra azt jelenti, hogy mind ugyaninnen indultunk.
(Stermeczky Zsolt Gábor)

DM nőlakása.
(Szenderák Bence)

Undi leszek meg csöpögős, de a Gömbhalmaz nekem leginkább barátokat jelent. Szakmailag hatalmas segítség volt bekerülni ezek közé a srácok közé, úgy érzem, rengeteget fejlődtem, amióta így „halmozódunk”. De nem ez az elsődleges.
(Tilli Zsuzsanna Barbara)