Határtalan napok…

2013. április 5–7. között zajlott a Miskolci Nemzeti Színház Határtalan napok című rendezvénysorozata, melynek minden napján a Műút vendége volt a meghívott három régió (Felvidék, Erdély, Vajdaság) egy-egy irodalmi műhelye — vendégeinkkel műsorukat követően a MissionArt Galériában, Barkóczi István pincéjében és Seres László műtermében folytattuk az estéket, illetve a Látó csapata meglátogatta a miskolci Vasgyárat és József Attila lillafüredi szobrát is. Szubjektív fotó- és videóbeszámoló.

2013. április 5–7. között zajlott a Miskolci Nemzeti Színház Határtalan napok című rendezvénysorozata, melynek minden napján a Műút vendége volt a meghívott három régió (Felvidék, Erdély, Vajdaság) egy-egy irodalmi műhelye — ezekről az estekről élő videóközvetítést is adtunk.

Az eseménysorozat ideje alatt készült miniinterjúkat az elkövetkező két hétben folyamatosan közöljük majd, alább szubjektív fotó- és videóbeszámolónk következik — vendégeinkkel műsorukat követően a MissionArt Galériában, Barkóczi István pincéjében és Seres László műtermében folytattuk az estéket, illetve a Látó csapata meglátogatta a miskolci Vasgyárat és József Attila lillafüredi szobrát is.

[nggallery id=9]