Brék Fesztivál

Páratlan eseményre kerül sor június 17-én és 18-án az Akvárium Klubban: Brék Fesztivál címen kéttucatnyi fellépő csinál majd rendszert az idegeinkből.

A mérhetetlen zenei túlzásokban eszünkben sincs mértéket tartani, így art-popperek, poszt-punkerek, és rock and rollerek váltják majd egymást a színpadon, miközben a teraszon és az Akvárium-teremben is DJ-k tömkelege passzolgatja egymásnak a lemezjátszót. Rövid, 20-30 perces koncertek, különleges megszólalások, gyors cserék!

A hétfői napot olyan nevek fémjelzik majd, mint a Meszecsinka, a Fókatelep, Frenk, Takáts Eszter, a Lovasi–Leskovics duó, a Dirty Flow Klub, a Dereng, az Anselmo Crew, a Beat Dis, az Anima Sound System, a Magashegyi Underground, a Soerii & Poolek, az Astryd és az Egy Kiss Erzsi Zene.

A 17-i DJ-válogatott pedig: Ritka Bítek DJs, Negro, Crimson & Chrom, Küss Mich DJs, ELO X Sena X Kemon, a Deck Attack és Beta.

Ha lehet, a keddi nap még ennél is karcosabb lesz, hiszen fellép a Fran Palermo, a Hippikiller, a Bohemian Betyars, a Maszkura és a Tücsökraj, a The Corny, a Colorstar, a Quimby, a PASO’s Roots Rockers, a Fish!, a FreshFabrik 20. születésnapi felállása és a Korai Ütősök.

A DJ válogatott kedden, azaz június 18-án: Johnny Drama, Minek, Palotai, S*10 Sound System, Meatmarket DJs, Girls and Mathematics DJs.

Egy falunyi zenekart megnézni két este alatt pont olyan, mint végignyomni egy komplett fesztivált, annyi különbséggel, hogy itt nem kell majd egyik színpadtól a másikig rohangálni. Ez már dupla pszeudó, ez már tripla csavar!

Napijegy: 2000 Ft/nap elővételben, 2500 Ft a helyszínen.

Mindkét napra jegy a helyszínen: 4500 Ft.

A Silenos Kiadó jóvoltából az első 50 érkező mindkét nap olyan ajándékkönyvek közül válogathat majd, mint a Green Day, a Muse, Robert Smith és a The Cure, vagy a Vágtázó Halottkémek története.