Semmi; női miniszterelnök; Marilyn

Olvasás, írás, korrektúra, felkérő-, elutasító levelek írása, szerkesztés. Mivel az előbbieken túl semmi sem történik, legalábbis minden rekonstrukciós kísérletem csődöt mondott, és Kabai Lóri leszedi a fejem, ha nem jegyzek be valamit a kollegiális naplóba, jöjjön a Brexit és az új angol — második női — miniszterelnök apropóján egy korábbi filmes blogbejegyzésem...

Olvasás, írás, korrektúra, felkérő-, elutasító levelek írása, szerkesztés. Mivel az előbbieken túl semmi sem történik, legalábbis minden rekonstrukciós kísérletem csődöt mondott, és Kabai Lóri leszedi a fejem, ha nem jegyzek be valamit a kollegiális naplóba, jöjjön a Brexit és az új angol — második női — miniszterelnök apropóján egy korábbi filmes blogbejegyzésem: http://southtale.blogspot.hu/2012/04/kis-retikullel.html.

És ráadásként egy évfordulós: augusztus 5-én (1962) halt meg Marilyn Monroe. Ide is passzol egy bejegyzés, mely az Egy hét Marilynnel című filmről szól: http://southtale.blogspot.hu/2012/03/theatre-in-use.html.

(Ha pedig valaki további, kedvtelésből, amatőr lelkesedéssel írott filmes jegyzeteket olvasna tőlem, íme a blog: http://southtale.blogspot.hu/)