Az ötezer lájktól a Műút Baráti Körig

Annak örömére, hogy Facebook-oldalunk a minap átlépte az 5000 lájkos határt, az az ötletünk támadt, hogy alakuljon a lájkolók köre Műút Baráti Körré! Támogassátok a Szépmesterségek Alapítványt a Kör 1000 Ft-os éves tagdíjával, s élvezzétek a Műút Baráti Kör előnyeit!

Kedves Lájkolók!

Annak örömére, hogy Facebook-oldalunk a minap átlépte az 5000 lájkos határt, az az ötletünk támadt, hogy alakuljon a lájkolók köre Műút Baráti Körré! Támogassátok a Szépmesterségek Alapítványt a Kör 1000 Ft-os éves tagdíjával*, s élvezzétek a Műút Baráti Kör előnyeit!

A MBK-tagság előnyei azon túlmenően, hogy az egyik legmenőbb magyar irodalmi folyóirat barátai közé tartoztok:
— kedvezményes előfizetési lehetőség a Műút folyóiratra;
— a Szépmesterségek Alapítványon keresztül történő megrendelés esetén kiadói ár a Műút-könyvekre;
— a Műúttal partneri szerződésben álló kiadók könyveire ugyancsak kiadóihoz hasonló ár (részletek később);
— további kedvezmények folyamatban!

Mindezek a kedvezmények akkor élesednek, ha az 5000 lájkolóból az első ezer MBK-tag befizette a tagdíjat. A tagdíjbefizetés alakulása nyomon követhető lesz a Műút portálon és FB-oldalunkon, azt hetente frissítjük.

Fizessetek be 1000 Ft-ot a Szépmesterségek Alapítvány (11734004-20412245) számú számlájára, (a megjegyzés rovatba írjátok be, hogy „támogatás, MBK tagdíj”), és azonnal tagjai lesztek az — egyelőre titkos — Műút Baráti Körnek.

Mert egy fecske nem csinál nyarat, de ezer fecske igen! Előre az első ezer fecskéért a jövőbe vezető fényes Műúton!

__________________________

* Akinek a lehetőségei megengedik, és szándékai szerint való, értelemszerűen nagyobb összeggel is támogathatja az Alapítvány és a Baráti Kör működését. Jogi személyek csatlakozását is várjuk. Nagyobb összegű hozzájárulás esetén a támogató neve megjelenik a Műút portál felületén.